jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Imai Yuki 今井悠貴 ( Yuki Imai )

NameImai Yuki
今井悠貴
Age21
Star SignCapricorn
Birthday30 December 1998





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (14)
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Kohinata(ep. 3)
Papadol! [2012]
パパドル!
Hanamura Yuto
Namae o Nakushita Megami [2011]
名前をなくした女神
Sawada Kuto
Hagane no Onna [2010]
ハガネの女
 
Zettai Reido [2010]
絶対零度
Momose Nozomu (ep. 11)
Tonari no Shibafu [2009]
となりの芝生
Takahira Taro
Anmitsu Hime: Special 2 [2009]
あんみつ姫
Amagurinosuke
Code Blue: Doctor Heli Kinkyu Kyumei [2008]
コード・ブルー
Kitamura Kenichi (ep. 9-11)
Bara no nai Hanaya [2008]
薔薇のない花屋
Hirota Shogo
広田省吾
Anmitsu Hime: Special 1 [2008]
あんみつ姫
Amagurinosuke
Galileo [2007]
ガリレオ
Uemura Tadahiro (epi 2)
Hadashi no Gen [2007]
はだしのゲン
Nakaoka Shinji
Chibi-Maruko-chan [2006]
まるまるちびまる子ちゃん
 
Akai Unmei [2005]
赤い運命