jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Isayama Hiroko 伊佐山ひろ子 ( Hiroko Isayama )

NameIsayama Hiroko
伊佐山ひろ子





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Jyouou Virgin 2 [2009]
嬢王Virgin 2
Mikami Kiwako (ep. 11-12)
The Quiz Show 2 [2009]
ザ・クイズショウ 2
Sachiko (ep. 4)
Hokaben [2008]
ホカベン
Suzuki Masae (ep. 4, 7, 9-10)
Nyokei Kazoku [2005]
女系家族
Kobayashi Kimie
小林 君江 (45)
Kamisama mou sukoshi dake [1998]
神様、もう少しだけ
Hiratsuka Ishi
Kita no Kuni Kara [1981]
北の国から
('84 SP)