jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ishida Taro 石田太郎 ( Taro Ishida )

NameIshida Taro
石田太郎





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (18)
Second Virgin [2010]
セカンドバージン
Marie's father
Shin Kasouken no Onna 5 [2009]
新・科捜研の女 5
(ep8)
33pun Tantei [2008]
33分探偵
Osugi Masao (ep. 6)
Kansahojin [2008]
監査法人
Hisayama
Shichinin no Onna Bengoshi 2 [2008]
7人の女弁護士 2
(ep. 8)
Zettai Kareshi [2008]
絶対彼氏
Miura Hitoshi (ep. 3)
Daisuki!! [2008]
だいすき!!
Encho (ep. 6)
Kodoku no kake [2007]
孤独の賭け
大垣信吾
Seishu Hanaoka no Tsuma [2005]
華岡青洲の妻
Hanaoka Naomichi
華岡直道
Ai no Sorea [2004]
愛のソレア
田所源一 (72)
Aijou Ippon! [2004]
愛情イッポン!
海老原刑事
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
 
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~
 
Naomi [1999]
ナオミ
 
Makasete darling [1998]
まかせてダーリン
 
Tsubasa wo kudasai! [1996]
 
Yoru ni dakarete [1994]
夜に抱かれて
 
Oshin [1983]
おしん
Seitaro (Kayo's father)