jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ishikura Saburo 石倉三郎 ( Saburo Ishikura )

NameIshikura Saburo
石倉三郎
Age73
Star SignSagittarius
Birthday16 December 1946





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (23)
Ito Oshikute [2016]
愛おしくて
Kumamoto Hajime
熊本はじめ (65)
Sanuki Udon Yushika [2014]
さぬきうどん融資課
Mihara Goro
Miss Pilot [2013]
ミス・パイロット
Tezuka Shigeo
Jun to Ai [2012]
純と愛
Kinjo Shido
Onmitsu Happyaku Yachou [2011]
隠密八百八町
 
Saisei no Machi [2009]
再生の町
 
Fufudo 2 [2009]
夫婦道 2
Yamazaki Masahiro
Dandan [2008]
だんだん
 
Keiji no Genba [2008]
刑事の現場
Noshita Hiromi
Fufudo [2007]
夫婦道
Yamazaki Masahiro
山崎昌弘 (60)
Hatchobori no Shichinin [2006]
八丁堀の七人
 
Koumei Ga Tsuji [2006]
功名が辻
Maeno Shouemon
Kanta Desu! [2003]
貫太ですッ!
伊達信助
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~
 
Suzuran [1999]
すずらん
 
Umi made go fun [1998]
海まで5分
 
Risou no joushi [1997]
理想の上司
 
Kyousoukyoku [1996]
協奏曲
 
Tatakau oyomesama [1995]
 
Shizuka naru don [1994]
 
Otoko no ibasho [1994]
 
Ienaki ko 1 [1994]
家なき子
靴磨き屋
Dragonfly [1988]
とんぼ