jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ito Kazue 伊藤かずえ ( Kazue Ito )

NameIto Kazue
伊藤かずえ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (20)
Kibougaoka no Hitobito [2016]
希望ヶ丘の人びと
Fujimura Kaori
Shin Botan to Bara [2015]
新・牡丹と薔薇
Kohinata Masumi
小日向眞澄 (41)
Rebound [2011]
リバウンド
Oba Chie
Karei naru Spy [2009]
華麗なるスパイ
Hirahara Izumi
Meitantei no Okite [2009]
名探偵の掟
Machida Keiko (ep. 2)
Shin Kasouken no Onna 4 [2008]
新・科捜研の女 4
(ep. 7)
Shichinin no Onna Bengoshi 2 [2008]
7人の女弁護士 2
(ep. 3)
Akai Unmei [2005]
赤い運命
 
Akai Umei [2005]
赤い運命
下条秋子
Shiawase ni Naritai [2005]
幸せになりたい
Hoshino Sanae
星野早苗
Nurse no oshigoto 4 [2002]
Oshima Saiko
大島 冴子
Kizu darake no onna [1999]
傷だらけの女
 
Tenshi no oshigoto [1999]
天使のお仕事
 
Rasetsu no Ie [1998]
 
Nurse no oshigoto 2 [1997]
 
Kanojotachi no kekkon [1997]
 
Watashi, mikata desu [1995]
 
Kimi ga mienai [1994]
 
Mou dare mo aisanai [1991]
 
School Wars [1984]
スクール☆ウォーズ