jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Katagiri Hairi 片桐はいり ( Hairi Katagiri )

NameKatagiri Hairi
片桐はいり
Age55
Star SignCapricorn
Birthday18 January 1963
Blood TypeB
Height172cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (18)
Yube no Curry, Ashita no Pan [2014]
昨夜のカレー、明日のパン
Akiyama Asako
Tokyo Bandwagon [2013]
東京バンドワゴン
Manami
Amachan [2013]
あまちゃん
Anbe Sayuri
Hungry! [2012]
ハングリー!
Ebina Chikako
Boku to Star no 99 Nichi [2011]
僕とスターの99日
Numata Mitsuyo
Propose Kyodai [2011]
プロポーズ兄弟
pet shop owner Tajima Asako (Story 3)
GM Odore Doctor [2010]
GM~踊れドクター
Takihiro Miwako (ep. 5)
TROUBLEMAN [2010]
トラブルマン
Katsura Sumako
LIAR GAME 2 [2009]
ライアーゲーム 2
Taninaka Momoko
Osen [2008]
おせん
Sakurai Michiko (ep. 1)
Around 40 [2008]
アラウンド40
Yanagihara Kazuko (Matchmaker)
Loss:Time:Life [2008]
ロス:タイム:ライフ
(story 6)
Edison no Haha [2008]
エジソンの母
Matsudaira Kiyomi (ep. 5, 10)
Mop Girl [2007]
モップガール
(epi 3)
sekushii boisu ando robo [2007]
セクシーボイスアンドロボ
Hayashi Yukie
Uramiya Honpo [2006]
怨み屋本舗
(ep 3)
Bengoshi no Kuzu [2006]
弁護士のくず
(epi 3)
Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 [2001]
金田一少年の事件簿 3