jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Katsuno Hiroshi 勝野洋 ( Hiroshi Katsuno )

NameKatsuno Hiroshi
勝野洋





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (10)
Cross Road 2 ~ Koe Naki ni Kiki Katachi Naki ni Mi yo [2017]
クロスロード 2 ~ 声なきに聞き形なきに見よ
津山浩太郎
Gunshi Kanbee [2014]
軍師官兵衛
Niwa Nagahide
Shin Kasouken no Onna 5 [2009]
新・科捜研の女 5
(ep4)
Keitai Sosakan 7 [2008]
ケータイ捜査官7
Shimura Katsuhiko
Aibou 5 [2006]
相棒 5
 
Koumei Ga Tsuji [2006]
功名が辻
Shibata Katsuie
Ichi Ritoru no Namida [2005]
1リットルの涙
Asou Yoshifumi (50)
Semishigure [2004]
蝉しぐれ
牧助左衛門
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~
 
Abarenbo Shogun [1978]
れん坊将軍