jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kawasaki Mayo 川崎麻世 ( Mayo Kawasaki )

NameKawasaki Mayo
川崎麻世





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso [2010]
霊能力者 小田霧響子の嘘
Ujiie Kenichi (ep. 5, ep. 9)
Asu no Hikari wo Tsukame [2010]
明日の光をつかめ
 
Call Center no Koibito [2009]
コールセンターの恋人
Honda (ep. 7)
Meitantei no Okite [2009]
名探偵の掟
Oguro Kazuo (ep. 9)
Shichinin no Onna Bengoshi 2 [2008]
7人の女弁護士 2
(ep. 9)
Aibou 5 [2006]
相棒 5
 
Bengoshi no Kuzu [2006]
弁護士のくず
(epi 5)
Mama wa Joisan [2004]
ママは女医さん
館林稔
Wedding Planner [2002]
ウエディングプランナー
Kadowatsu Jiro (epi 5)
門松次郎
Hojo Tokimune [2001]
北条時宗
Hojo Nagatoki
Ikebukuro West Gate Park [2000]
池袋ウエストゲートパーク
川崎麻世
Kyukyu hato chiryoshitsu [1999]
救急ハート治療室