jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2019   Summer 2019   Fall 2019   Winter 2020  
Kawashima Umika 川島海荷 ( Umika Kawashima )

NameKawashima Umika
川島海荷
Talent AgencyLesPros
Age26
Star SignPisces
Birthday03 March 1994
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (15)
Asa Ga Kuru [2016]
朝が来る
Katakura Hikari
片倉ひかり (20)
Arechi no Koi [2016]
荒地の恋
Kitazawa Yuariko
北沢優有子
Kabuka Bouraku [2014]
株価暴落
 
Pin to Kona [2013]
ぴんとこな
Chiba Ayame
Papadol! [2012]
パパドル!
Hanamura Mei
Hanawake no Yon Shimai [2011]
華和家の四姉妹
Hanawa Ume
Kokosei Restaurant [2011]
高校生レストラン
 
Heaven's Flower ~ The Legend of ARCANA [2011]
ヘブンズ・フラワー
Ai
99-nen no Ai ~Japanese Americans~ [2010]
99年の愛~JAPANESE AMERICANS~
Hiramatsu Sachie
Kaibutsu-kun [2010]
怪物くん
Ichikawa Utako
Bloody Monday Season 2 [2010]
ブラッディ・マンデイ-シーズン2-
Takagi Haruka
高木遥
Aishiteru ~ Kaiyo [2009]
アイシテル ~ 海容
Ozawa Mihoko
Kiina ~ Fukano Hanzai Sosakan [2009]
キイナ
Fukada Yukino (ep. 2)
Code Blue: Doctor Heli Kinkyu Kyumei [2008]
コード・ブルー
Kuriyama Miki (ep. 1)
Dare Yori mo Mama wo Aisu [2006]
誰よりもままを愛す
Sanada Tomo-chan