jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kinouchi Akiko 木内晶子 ( Akiko Kinouchi )

NameKinouchi Akiko
木内晶子
Age37
Star SignVirgo
Birthday02 September 1981
Blood TypeO
Height163cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Dageki Tenshi Ruri [2008]
打撃天使ルリ
Mizukami Reina
Tokyo Tower ~Okan to Boku to, tokidoki, Oton [2007]
東京タワー2007
 
Anna-san no Omame [2006]
アンナさんのおまめ
Tsuki Akari (epi 4)
Medaka [2004]
めだか
Kawashima Taei
川嶋多英 (23)
Joi - Yu [2004]
女医・優 〜青空クリニック〜
Fujii Yu
藤井優
Teru Teru Kazoku [2003]
てるてる家族
 
Remote [2002]
リモート
 
Wedding Planner [2002]
ウエディングプランナー
Naba Nana
名波なな (20)
Hero [2001]
(ep 8)
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~
 
LxIxVxE [1999]
 
Pu-Pu-Pu jump [1998]