jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kitamura Kazuo ( Kazuo Kitamura )

NameKitamura Kazuo





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Churasan 4 [2007]
ちゅらさん4
Shimada Daishin
島田大心
Churasan 3 [2004]
ちゅらさん3
Shimada Daishin
島田大心
Churasan 2 [2003]
ちゅらさん2
Shimada Daishin
島田大心
Musashi [2003]
武蔵
Tokugawa Ieyasu
Churasan [2001]
ちゅらさん
Shimada Daishin
島田大心
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~
 
Age 35 koishikute [1996]
Age,35 恋しくて
 
Hachidai Shogun Yoshimune [1995]
八代将軍吉宗
 
Oshin [1983]
おしん
Daigoro (Ryuzo's father)
Kita no Kuni Kara [1981]
北の国から
('92 SP)
Taikoki [1965]
太閤記