jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Matsubara Chieko 松原智恵子 ( Chieko Matsubara )

NameMatsubara Chieko
松原智恵子





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Kakure Kiku [2016]
隠れ菊
 
Eigyou Buchou Kira Natsuko [2016]
営業部長 吉良奈津子
Koyama Shuko
小山周子 (72)
Ooka Echizen 2 [2014]
大岡越前 2
 
Kiyoko Ranman [2013]
潔子爛漫
Kudo Tomiku
Ryoma Den [2010]
龍馬伝
Sakamoto Iyo
Kegareta Shita [2005]
汚れた舌
Eda Noriko
江田典子 (60)
Yumemiru Budou [2003]
夢みる葡萄
小夜
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu [2002]
天才柳沢教授の生活
Yanagisawa Masako
柳沢正子 (56)
Sa-shi-su-se-so!? [1997]
 
Besuto patona [1997]
べストパートナー
 
Hachidai Shogun Yoshimune [1995]
八代将軍吉宗