jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Matsukane Yoneko 松金よね子 ( Yoneko Matsukane )

NameMatsukane Yoneko
松金よね子
Age70
Star SignLibra
Birthday22 October 1949





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Sanbiki no Ossan 2 ~ Seigi no Mikata, Futatabi! [2015]
三匹のおっさん2 ~ 正義の味方、ふたたび
立花登美子(重雄の妻)
Itsuka Hi no Ataru Basho de [2013]
いつか陽のあたる場所で
Oishi Setsu
Otokomae! 2 [2009]
オトコマエ! 2
Ine
Hitomi [2008]
 
Toukyou tawaa (Special) [2006]
東京タワー (Special)
Kajimura Nobue
Dare Yori mo Mama wo Aisu [2006]
誰よりもままを愛す
 
Shinsengumi [2004]
新撰組
Yagi Masa
八木雅