jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Mikami Kensei 水上剣星 ( Kensei Mikami )

NameMikami Kensei
水上剣星
Talent AgencyKen-On
Age35
Star SignAries
Birthday02 April 1984
Blood TypeA
Height180cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (14)
Kuroi Junin no Onna [2016]
黒い十人の女
浦上紀章
37.5C no Namida [2015]
37.5℃の涙
杉崎優樹 (28)
Masshiro [2015]
まっしろ
Komura Masato
Naruyouni Narusa 2 [2014]
なるようになるさ。2
Nagashima Itaru
Naruyouni Narusa [2013]
なるようになるさ。
 
Miyabe Miyuki Mystery: Perfect Blue [2012]
宮部みゆきミステリー「パーフェクト・ブルー
Miyamoto Shunichi
Saikou no Jinsei no Owarikata ~Ending Planner~ [2012]
最高の人生の終り方~エンディングプランナー~
 
Muscle Girl [2011]
マッスルガール!
Gohara Koji
Deka Wanko [2011]
デカワンコ
 
Guilty Akuma to Keiyakushita Onna [2010]
ギルティ 悪魔と契約した女
Tsurumi Masato
GOLD [2010]
Saotome Shuichi
Tsuki no Koibito [2010]
月の恋人
Koizumi Keiichi
Bloody Monday 2 [2010]
ブラッディ・マンデイ-シーズン2-
 
Tokyo DOGS ~ Saiaku de Saiko no Partner [2009]
東京DOGS
Kaizaki Hiroto