jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Mikura Mana 三倉茉奈 ( Mana Mikura )

NameMikura Mana
三倉茉奈
Age33
Star SignPisces
Birthday23 February 1986
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Artiste(s) (1)
Mikura Kana 三倉佳奈Mikura Kana
三倉佳奈

Twin Sister

Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Beppin-san [2016]
べっぴんさん
Bandou Shizuko
坂東静子
Eikyu Shushoku Jiken [2015]
永久就職試験
Shiraishi Sachiko
白石幸子
Soratobu Kouhoushitsu [2013]
空飛ぶ広報室
 
Machigawarechatta Otoko [2013]
間違われちゃった男
Usui Sachi
碓井 幸
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Shirai Saori (ep. 10)
Gyne ~ Sanfujinka no Onna Tachi [2009]
ギネ ~ 産婦人科の女たち
Hasebe Mio (ep. 2, 8)
Dandan [2008]
だんだん
 
Futago Tantei [2004]
双子探偵
岩崎亜衣 (14)
Trick [2000]
トリック
Kudou Twin (epi 6-7)
Santa ga koroshi ni yatte kita 2 [1997]
 
Futarikko [1996]
ふたりこ