jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2019   Summer 2019   Fall 2019   Winter 2020  
Mikura Mana 三倉茉奈 ( Mana Mikura )

NameMikura Mana
三倉茉奈
Age35
Star SignPisces
Birthday23 February 1986
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Artiste(s) (1)
Mikura Kana 三倉佳奈Mikura Kana
三倉佳奈

Twin Sister

Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Pension Koi wa Momoiro [2020]
ペンション・恋は桃色
Maki
マキ
Alive ~ Gan Senmoni no Karte [2020]
アライブ ~ がん専門医のカルテ
田所歩美
Beppin-san [2016]
べっぴんさん
Bandou Shizuko
坂東静子
Eikyu Shushoku Jiken [2015]
永久就職試験
Shiraishi Sachiko
白石幸子
Soratobu Kouhoushitsu [2013]
空飛ぶ広報室
 
Machigawarechatta Otoko [2013]
間違われちゃった男
Usui Sachi
碓井 幸
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Shirai Saori (ep. 10)
Gyne ~ Sanfujinka no Onna Tachi [2009]
ギネ ~ 産婦人科の女たち
Hasebe Mio (ep. 2, 8)
Dandan [2008]
だんだん
 
Futago Tantei [2004]
双子探偵
岩崎亜衣 (14)
Trick [2000]
トリック
Kudou Twin (epi 6-7)
Santa ga koroshi ni yatte kita Season 2 [1997]
 
Futarikko [1996]
ふたりこ