jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Nakajima Hiroko 中島ひろ子 ( Hiroko Nakajima )

NameNakajima Hiroko
中島ひろ子
Age47
Star SignAquarius
Birthday10 February 1971





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (19)
Beppin-san [2016]
べっぴんさん
Ono Matsu
小野マツ
Kibougaoka no Hitobito [2016]
希望ヶ丘の人びと
 
Jishaku Otoko [2014]
磁石男
 
Hanzawa Naoki [2013]
半沢直樹
Asano Rie
浅野利恵
Goen Hunter [2013]
ご縁ハンター
Suzuhara Megumi
Miyabe Miyuki Mystery: Perfect Blue [2012]
宮部みゆきミステリー「パーフェクト・ブルー
Misawa Noriko (ep. 8)
Namae o Nakushita Megami [2011]
名前をなくした女神
Kato Yumie
Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso [2010]
霊能力者 小田霧響子の嘘
Murayama Kayo (ep. 4)
Call Center no Koibito [2009]
コールセンターの恋人
Hatta Yumie
Shiroi Haru [2009]
白い春
Saegusa Keiko
Koori no Hana [2008]
氷の華
 
Top Sales [2008]
トップセールス
(ep. 3)
Shichinin no Onna Bengoshi 2 [2008]
7人の女弁護士 2
(ep. 7)
4 Shimai Tantei Dan [2008]
4姉妹探偵団
Murai Satoko (ep. 4)
Dare Yori mo Mama wo Aisu [2006]
誰よりもままを愛す
Tomo-chan's mother (epi. 6)
Seishu Hanaoka no Tsuma [2005]
華岡青洲の妻
Okatsu
於勝
Rasuto Purezento [2004]
ラストプレゼント 〜娘と生きる最後の夏〜
牛尾加奈子 (36)
Dokushin seikatsu [1999]
独身生活
 
Boku ga kanojo ni shakkin o shita riyu [1994]
僕が彼女に、借金をした理由。