jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Nishida Ken 西田健 ( Ken Nishida )

NameNishida Ken
西田健
Age73
Star SignCancer
Birthday24 June 1945





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Kasouken no Onna 16 [2016]
科捜研の女 16
Saeki Shinobu
佐伯志信
Kasouken no Onna 15 [2015]
科捜研の女 15
Saeki Shinobu
佐伯志信
Kasouken no Onna 14 [2014]
科捜研の女 14
Saeki Shinobu
Cleopatra na Onnatachi [2012]
クレオパトラな女たち
Professor Kajiwara (ep. 3-4)
Untouchable [2009]
アンタッチャブル
(ep. 1)
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 4 [2009]
警視庁捜査一課9係 4
(ep. 2)
Puzzle [2008]
パズル
Sumida Toru (ep. 8)
Hokaben [2008]
ホカベン
Kasahara (ep. 5-6)
Shin Kyoto Meikyu Annai [2008]
新・京都迷宮案内
城戸剛史
Shin Kyoto Meikyu Annai 8 [2006]
新・京都迷宮案内 8
城戸剛史
Tenshi no oshigoto [1999]
天使のお仕事
 
Good Luck (NOT with Kimura Takuya) [1996]
グッドラック