jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Oginome Keiko 荻野目慶子 ( Keiko Oginome )

NameOginome Keiko
荻野目慶子





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Doubles ~ Futari no Keiji [2013]
ダブルス ~ 二人の刑事
Takigawa Kumi (ep. 7)
Toshi Densetsu no Onna [2012]
都市伝説の女
Okubo Chiaki (epi. 4)
Dokuhime to Watashi [2011]
毒姫とわたし
 
HAMMER SESSION! [2010]
ハンマーセッション!
Kurosawa Shizuko (ep. 3)
Untouchable [2009]
アンタッチャブル
Ejima Akari (ep. 8-9)
Yako no Kaidan [2009]
夜光の階段
Murase Minako
Kiina ~ Fukano Hanzai Sosakan [2009]
キイナ
(ep. 7)
Puzzle [2008]
パズル
Oki Tokie (ep. 1)
Teru Teru Ashita [2006]
てるてるあした
Amemiya Keiko
Ai no Sorea [2004]
愛のソレア
須藤美保 (44)
Yureru omoi [1995]
揺れる想い
 
Ningen shikkaku [1994]
人間・失格
影山 小与
Alsace no Aozora [1985]
アルザスの青い空
Nakajima Natsuko