jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ogura Hisahiro 小倉久寛 ( Hisahiro Ogura )

NameOgura Hisahiro
小倉久寛
Age66
Star SignScorpio
Birthday26 October 1954
Blood TypeA
Height160cm
Weight70kg
B/W/H99 / 91 / 93





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (10)
Call Center no Koibito [2009]
コールセンターの恋人
Yanagi Koichi (ep. 1)
Monster Parent [2008]
モンスターペアレント
(ep 9)
Hitomi [2008]
Nakane Makoto
Mop Girl [2007]
モップガール
(epi 1)
Onna Keiji Mizuki 2 [2007]
女刑事みずき 2
Hitoshi Yamane
Jigoku Shoujo [2006]
地獄少女
Wanyuudou
Boku no Mahou Tsukai [2003]
僕の魔法使い
大村拓也
Seikei Bijin [2002]
整形美人。
 
Bus stop [2000]
バスストップ
平岡由起夫 (45)
Ryoma ni omakase [1996]