jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Okamoto Rei 岡本麗 ( Rei Okamoto )

NameOkamoto Rei
岡本麗
Age68
Star SignSagittarius
Birthday19 December 1951
Blood TypeB
Height157cm
Weight46kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (32)
Dososei ~ Hito wa, San-do, Koi o Suru~ [2014]
同窓生 ~ 人は、三度、恋をする ~
 
Peter no Soretsu [2014]
ペテロの葬列
Shina Haruka
Namonaki Doku [2013]
名もなき毒
 
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Tabata Rika (ep. 11)
Jun to Ai [2012]
純と愛
Machida Makoto
Somato Kabushiki Gaisha [2012]
走馬灯株式会社
Senoo Mai
Mikeneko Holmes no Suiri [2012]
三毛猫ホームズの推理
Miyakoshi Tomomi (ep. 8-9)
Saikou no Jinsei no Owarikata ~Ending Planner~ [2012]
最高の人生の終り方~エンディングプランナー~
 
Freeter, Ie o Kau. [2010]
フリーター、家を買う。
Hoshino Akari
Tumbling [2010]
タンブリング
Asakura Aoi
Koishite Akuma [2009]
恋して悪魔
Uemura Tomomi
BOSS [2009]
herself (ep. 7)
Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi [2009]
本日も晴れ。異状なし
Teruya Ikue
Danso no Reijin [2008]
男装の麗人
 
Ryokiteki na Kanojo [2008]
猟奇的な彼女
(ep. 10)
Sasaki Fusai no Jingi Naki Tatakai [2008]
佐々木夫妻の仁義なき戦い
(ep. 7)
Sakurasho no Onnatachi [2007]
さくら署の女たち
Hyodo Nozomi
Seito Shokun! [2007]
生徒諸君!
Shibata Anri
Triple Kitchen [2006]
トリプルキッチン
 
Bengoshi no Kuzu [2006]
弁護士のくず
(epi 9)
rinbukyoku [2006]
輪舞曲
Matsudaira Fujiko
Hotaru no haka [2005]
蛍の墓
 
Hagure Keiji Junjoha 16 [2003]
はぐれ刑事純情派 16
Detective Tazaki
田崎刑事
Otousan [2002]
おとうさん
Obachan
おばちゃん
Hagure Keiji '99 [1999]
はぐれ刑事純情派
 
Pu-Pu-Pu jump [1998]
 
Kamisan nanka kowakunai [1998]
カミさんなんかこわくない
 
Sanshimai tanteiban [1998]
 
Hagure Keiji '97 [1997]
はぐれ刑事純情派
 
Papa survival [1995]
 
Kamisan no waruguchi 2 [1995]
 
Kamisan no waruguchi 1 [1993]