jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ryu Raita 竜雷太 ( Raita Ryu )

NameRyu Raita
竜雷太





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (46)
CRISIS ~ Kouan Kidou Sousatai Tokusou-han [2017]
CRISIS ~ 公安機動捜査隊特捜班
 
Hanzai Shokogun 1 [2017]
犯罪症候群 1
Takanashi Michiharu
高梨道治
Kasa wo Motanai Aritachi wa [2016]
傘をもたない蟻たちは
 
Angel Heart [2015]
エンジェル・ハート
Li Jian Qiang
李堅強
Mother Game [2015]
マザー・ゲーム
Kanbara Tetsuji
Dark Suit [2014]
ダークスーツ
 
Kabuka Bouraku [2014]
株価暴落
Kazama Kozo
Gunshi Kanbee [2014]
軍師官兵衛
Kuroda Shigetaka
Itsuka Hi no Ataru Basho de [2013]
いつか陽のあたる場所で
Oishi Shigeo
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Negishi Yoshimasa (Story 11)
37-sai de Isha ni Natta Boku ~Kenshui Junjo Monogatari~ [2012]
37歳で医者になった僕〜研修医純情物語〜
Date Takahito (ep. 7, 8)
Suitei Yuuzai [2012]
推定有罪
Yoshida Einosuke
Keizoku 2: SPEC [2010]
ケイゾク 2: SPEC
Nonomura Kotaro
Bloody Monday 2 [2010]
ブラッディ・マンデイ-シーズン2-
Kujo Akihito (Prime Minister)
九条彰彦
TEIOH [2009]
帝王
Okochi Katsuya
Shin Kasouken no Onna 5 [2009]
新・科捜研の女 5
(ep6)
Smile [2009]
スマイル
Hayashi Seiichiro (ep. 7, 11)
Kansahojin [2008]
監査法人
Kunitomo Yutaka
Natsu Kumo Agare [2007]
夏雲あがれ
 
Fuurin Kazan [2007]
風林火山
Amari Torayasu
Machiben [2006]
マチベン
深川保
Attack No.1 [2005]
アタック No.1
Ichinose Shinpei
一ノ瀬新平
H2~Kimi to itahibi [2005]
2〜君といた日々
Yanagi Michio
柳 道男
Fuyu no Undoukai [2005]
冬の運動会
竹井保造
Kekkon no Katachi [2004]
結婚のカタチ
Sawai Yoshia
沢井良夫 (56)
Koinu no Waltz [2004]
仔犬のワルツ
Minazuki Soutaro
水無月奏太郎 (64)
Sore wa, Totsuzen, Arashi no you ni... [2004]
それは、突然、嵐のように…
Nakamura Kouzou
中村 光三
Dr. Koto Shinryojo [2003]
Dr.コトー診療所
Ashida Ryuichiro (epi 4, 5)
Hotman [2003]
ホットマン
Enzo's Father
Kokoro [2003]
こころ
中島一国
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
 
Mama no Idenshi [2002]
ママの遺伝子
藤木昭吾 (60)
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~
 
LxIxVxE [1999]
 
Keizoku [1999]
ケイゾク
 
Hinata Bokko [1998]
ひなたぼっこ
 
Subarashiki kazoku ryokou [1998]
 
Makasete darling [1998]
まかせてダーリン
 
Sa-shi-su-se-so!? [1997]
 
Narita Rikon [1997]
成田離婚
 
Shota no sushi [1996]
将太の寿司
 
Hoshi no kinka 1 [1995]
星の金貨
Nagai Seiichiro
永井誠一郎
Station [1995]
ステイション
 
Hatachi no yakusoku [1992]
二十の約束
 
Ai to iu nano moto ni [1992]
愛という名のもとに
高月健蔵
Hadaka no Taisho Horoki [1980]
裸の大将放浪記
 

Users who voted for this artiste (2)
1. Techie
OK I can not understand why Ryu-san has no votes. In "Narita Rikon" he's a rock, and equally so in "Mama no idenshi".

In a silent, somwhat proud way, hillarious and completely filling his role as the older gentleman.

He surely deserves my vote.
2. Danji
For his inspiring role in Shota no Sushi, Raita truly deserves my praise and my vote.