jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2019   Summer 2019   Fall 2019   Winter 2020  
Sakuraba Nanami 桜庭ななみ ( Nanami Sakuraba )

NameSakuraba Nanami
桜庭ななみ
Talent AgencySweet Power
Age28
Star SignLibra
Birthday17 October 1992
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Contrail ~ Tsumi to Koi [2016]
コントレール ~ 罪と恋
Shinozaki Keiko
篠崎圭子
Kaze no Toge ~Ginkan no Fu~ [2015]
風の峠 ~銀漢の賦~
 
Silent Poor [2014]
サイレント・プア
Miwa Ma Naka
Miss Pilot [2013]
ミス・パイロット
Abeno Suzu
LIMIT [2013]
リミット
Konno Mizuki
Last Hope [2013]
ラストホープ
Tokita Maki
Boku to Star no 99 Nichi [2011]
僕とスターの99日
Namiki Momo
Koishite Akuma [2009]
恋して悪魔
Takagi Kaori
Futatsu no Spica [2009]
ふたつのスピカ
Kamogawa Asumi