jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Sano Gaku 佐野岳 ( Gaku Sano )

NameSano Gaku
佐野岳
Age27
Star SignAries
Birthday03 April 1992





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Aogeba Totoshi [2016]
仰げば尊し
Kuwata Yuji
桑田勇治
Shitamachi Rocket [2015]
下町ロケット
Kawamoto Koji
川本浩司
Jigoku Sensei Nube [2014]
地獄先生 ぬーべー
Shirato Shuichi
Kamo, Kyoto e Iku. [2013]
鴨、京都へ行く。
Ishihara Keisuke
Sousa Chizu no Onna [2012]
捜査地図の女
Tachibana Kazuki
Great Teacher Onizuka 2012 [2012]
グレート ティーチャー オニヅカ
Ishida Takumi