jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Suzuki Fuku 鈴木福 ( Fuku Suzuki )

NameSuzuki Fuku
鈴木福
Age14
Star SignGemini
Birthday17 June 2004





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Sannin Kyoudai 2 [2016]
三人兄弟2
こども時代の金一
Otto no Kanojo [2013]
夫のカノジョ
Komatsubara Masato
Kodomo Keishi [2013]
コドモ警視
Onuma Shigeru
Share House no Koibito [2013]
シェアハウスの恋人
Fukui Masaru (ep. 3-4)
Yokai Ningen Bem [2011]
妖怪人間べム
Berro
Marumo no Okite [2011]
マルモのおきて
Sasakura Tomoki
Freeter, Ie o Kau. [2010]
フリーター、家を買う。
young Seiji