jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Taira Airi ( Airi Taira )

NameTaira Airi





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Tokyo Bandwagon [2013]
東京バンドワゴン
Hotta Ami
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Ono Mayumi (ep. 1-2)
Boys on the Run [2012]
ボーイズ・オン・ザ・ラン
 
Piece Vote ~Tohyo no Kakera~ [2011]
Piece Vote ~投票のカケラ~
 
Gyoretsu no 48 Jikan [2009]
行列48時間
Sayaka
Hanazakari no Kimitachi e [2007]
花ざかりの君たちへ
Abeno Erika
Tantei Kazoku [2002]
 
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 6 [2001]
3年B組金八先生
Sasaoka Akane