jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Tamaru Maki 田丸麻紀 ( Maki Tamaru )

NameTamaru Maki
田丸麻紀
Age41
Star SignVirgo
Birthday04 September 1978
Blood TypeB
Height172cm
B/W/H84 / 59 / 87





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Keiji Teinen [2010]
刑事定年
 
Second Virgin [2010]
セカンドバージン
Yamada Rie
Tokujo Kabachi!! [2010]
特上カバチ !!
Kakizaki Haruko
柿崎晴子
Yako no Kaidan [2009]
夜光の階段
Kuwayama Aki
Tobira wa Tozasareta Mama [2008]
扉は閉ざされたまま
 
Top Caster [2006]
トップキャスタ
Iq
Kemonomichi [2006]
けものみち
木崎光恵 (27)
Nyokei Kazoku [2005]
女系家族
Kimura Kaori
木村 かおり (26)
H2~Kimi to itahibi [2005]
2〜君といた日々
Komiya Keiko
小宮慶子
Last Christmas [2004]
ラストクリスマス
須藤恭子 (22)
Shinsengumi [2004]
新撰組
Okoto
お琴