jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Terao Akira 寺尾聰 ( Akira Terao )

NameTerao Akira
寺尾聰
Age72
Star SignTaurus
Birthday18 May 1947





 Search forum for this artiste




Related Videos (1)
 寺尾聰 - Re-Cool ルビーの指環
寺尾聰 - Re-Cool ルビーの指環
04:22

2,524,189 Views

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Aogeba Totoshi [2016]
仰げば尊し
Hikuma Kouichi
樋熊迎一
Yokoso, Wagaya e [2015]
ようこそ、わが家へ
Kurata Taichi
CHANGE [2008]
Kanbayashi Masaichi
Keiji no Genba [2008]
刑事の現場
Isesaki Shoichi
Dekabeya [2005]
刑事部屋
Ukai Yuusuke@
鵜飼 佑輔 (55)
Yasashii Jikan [2005]
優しい時間
Wakui Yukichi
湧井勇吉 (60)
Koibumi [2003]
恋文~私たちが愛した男
三田 計作
Kokoro [2003]
こころ
Suenaga Takuro
末永沢朗