jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Toba Jun 鳥羽潤 ( Jun Toba )

NameToba Jun
鳥羽潤
Age41
Star SignLibra
Birthday13 October 1978
Blood TypeB
Height174cm
Weight54kg
B/W/H82 / 68 / 86





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Walkin' Butterfly [2008]
ウォーキン・バタフライ
Mihara Ko
ROOKIES [2008]
ルーキーズ
(ep. 10-11)
Hokaben [2008]
ホカベン
Matsuoka Hayato (ep. 8)
Hikeshiya Komachi [2004]
火消し屋小町
Inui Noburo
乾 伸郎 (25)
Boku no Ikiru Michi [2003]
僕の生きる道
Okuda Chikara
岡田力 (25)
Hyoten 2001 [2001]
 
Good Combination [2001]
 
Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki [2001]
危険な扉 - 愛が手錠をつなぐ時
 
Ashita wo dakishimete [2000]
明日を抱きしめて
 
Kanojotachi no jidai [1999]
彼女たちの時代
西田 真也 (19)
Love and peace [1998]
ラブアンドピース
 
Seiryuu densetsu [1996]
聖龍伝説
 
Pure [1996]
ビュア
 

Users who voted for this artiste (1)
1. Miyu_Kaya
Kakkoi actor!!! He's so cute*!!!