jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Tonesaku Toshihide 東根作寿英 ( Toshihide Tonesaku )

NameTonesaku Toshihide
東根作寿英
Age47
Star SignAries
Birthday03 April 1972
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
Temisu no Kyuukei [2015]
テミスの求刑
Murakami Sota
村上颯太
Henshin [2014]
変身
 
35-sai no Koukousei [2013]
35歳の高校生
Saruwatari Takashi
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
employee of Negishi Corporation (Story 11)
Legal High [2012]
リーガル・ハイ
Aizawa Hideomi (ep. 3)
ATARU [2012]
Kitami Kouji (ep. 5)
Mikeneko Holmes no Suiri [2012]
三毛猫ホームズの推理
Horiguchi Yasuo (ep. 8-9)
Nihonjin no Shiranai Nihongo [2010]
日本人の知らない日本語
Higuchi (Family Restaurant's Manager) (ep 1)
Sunao ni Narenakute [2010]
素直になれなくて
Shiraishi Takafumi
Pro Golfer Hana [2010]
プロゴルファー花
(ep. 1)
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 4 [2009]
警視庁捜査一課9係 4
(ep. 3)
The Quiz Show 2 [2009]
ザ・クイズショウ 2
Komazawa (ep. 1)
Kiina ~ Fukano Hanzai Sosakan [2009]
キイナ
Hattori Koji
Maou [2008]
魔王
Kurata Takashi
CHANGE [2008]
(ep. 3-4)
Hokaben [2008]
ホカベン
Otsuka Tetsuya (ep. 5-6)
Tantei Gakuen Q (Special) [2006]
探偵学園Q
Shintaro Maki
Ichi Ritoru no Namida [2005]
1リットルの涙
Takano Kiichi
Keiyaku Kekkon [2005]
契約結婚
平沢直人
Wedding Planner [2002]
ウエディングプランナー
Taguchi Shogo (epi 1-4)
田口省吾
Kamisama mou sukoshi dake [1998]
神様、もう少しだけ
Kubo Takashi