jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Tsurumi Shingo 鶴見辰吾 ( Shingo Tsurumi )

NameTsurumi Shingo
鶴見辰吾





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (38)
Soshite, Dare mo Inaku Natta [2016]
そして、誰もいなくなった
Saijo Shinji
西条信司 (49)
Furenaba Ochin [2016]
ふれなばおちん
Kamijou Yoshiyuki
上条義行
Shizumanu Taiyou [2016]
沈まぬ太陽
Kogure
Bonkura 2 [2015]
ぼんくら2
湊屋総右衛門
Lunch no Akko-chan [2015]
ランチのアッコちゃん
Manager Yamakawa
山川部長
MOZU ~ Mozu no Sakebu Yoru ~ [2014]
MOZU ~ 百舌の叫ぶ夜 ~
Murase Tatsuomi
Gunshi Kanbee [2014]
軍師官兵衛
Kobayakawa Takakage
Doubles ~ Futari no Keiji [2013]
ダブルス ~ 二人の刑事
Segawa (ep. 3)
Last Hope [2013]
ラストホープ
Aitani Takayuki (ep. 5, 8, 11)
Miyabe Miyuki Mystery: Perfect Blue [2012]
宮部みゆきミステリー「パーフェクト・ブルー
Nakayama Yuichi (ep. 7)
Legal High [2012]
リーガル・ハイ
Kasai Satoshi (ep. 2)
Umechan Sensei [2012]
梅ちゃん先生
Tachibana Yozo
Ningen Konchuki [2011]
人間昆虫記
 
Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso [2010]
霊能力者 小田霧響子の嘘
Murayama Yoshio (ep. 4)
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 5 [2010]
警視庁捜査一課9係 5
(ep. 11-12)
Otomen [2009]
オトメン(乙男)
Asuka's father
Kagero no Tsuji 3 [2009]
陽炎の辻 3
 
Atashinchi no Danshi [2009]
アタシんちの男子
Mineta Toru
Tenchijin [2009]
天地人
Akechi Mitsuhide
!TODELTE Team Batista no Eiko [2008]
チーム・バチスタの栄光
Kakitani Yuji
Shin Kasouken no Onna 4 [2008]
新・科捜研の女 4
(special)
Kagero no Tsuji [2007]
陽炎の辻
 
Hana Yori Dango 2 [2007]
花より男子
Uchida Ken
Kurosagi [2006]
クロサギ
Sakakibara Masashi
Onna no Ichidaiki [2005]
女の一代記
Yamamoto Shirou (Nichigeki director) (2nd Night)
Shiawase ni Naritai [2005]
幸せになりたい
Mejima Akira
飯島晃
Yoshitsune [2005]
義経
Tairano Munemori
平宗盛
Makeinu no Tooboe [2005]
負け犬の遠吠え
Sonoda Kazuomi
園田 和臣 (41)
Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka? [2004]
一番大切な人は誰ですか?
木幡功 (39)
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
 
Taiyou wa shizumanai [2000]
Ikezawa
Koi wa aserazu [1998]
恋はあせらず
 
Heart ni S [1995]
 
Station [1995]
ステイション
 
Onichan no sentaku [1994]
 
Sugao no mama de [1992]
素顏のままで
 
School Wars 2 [1990]
スクール☆ウォーズ
 
School Wars [1984]
スクール☆ウォーズ
 

Users who voted for this artiste (1)
1. pandapop
A fantastic actor, both on screen and on stage; I hope to see him in larger TV roles in the future.