jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Wakamura Mayumi 若村麻由美 ( Mayumi Wakamura )

NameWakamura Mayumi
若村麻由美





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (32)
Kasouken no Onna 16 [2016]
科捜研の女 16
Kazaoka Satsuki
風丘早月
Kuroi Junin no Onna [2016]
黒い十人の女
Urakami
風睦(第3話)
Shizumanu Taiyou [2016]
沈まぬ太陽
Gyoten Reiko
行天麗子
Kasouken no Onna 15 [2015]
科捜研の女 15
Kazaoka Satsuki
風丘早月
Hoteru Konsheruju [2015]
ホテルコンシェルジュ
Katagiri Mihoko
片桐美穂子 (48)
Utsukushiki Wana ~ Zanka Ryouran [2015]
美しき罠~残花繚乱
Kashiwagi Mitsuko
柏木美津子
Kasouken no Onna 14 [2014]
科捜研の女 14
Kazaoka Satsuki
Tsuma wa, Kunoichi ~Saishusho~ [2014]
妻は、くノ一
Masae
Kasouken no Onna 13 [2013]
科捜研の女 13
Kazaoka Satsuki
Kamo, Kyoto e Iku. [2013]
鴨、京都へ行く。
Umegaki Suzuka
Kasouken no Onna 12 [2013]
科捜研の女 12
Kazaoka Satsuki
Jun to Ai [2012]
純と愛
Machida Taeko
Tokkan Tokubetsu Kokuzei Choushukan [2012]
トッカン 特別国税徴収官
Shirakawa Yoko
W no Higeki [2012]
Wの悲劇
Watsuji Yoshie
Kasouken no Onna 11 [2011]
科捜研の女 11
Kazaoka Satsuki
Tempest [2011]
テンペスト
 
Rebound [2011]
リバウンド
Morinaka Ran
Shin Kasouken no Onna 6 [2010]
新・科捜研の女 6
 
Keiji no Genba 2 ~ Limit [2009]
刑事の現場 2 ~ リミット
Tsutsui Kaoru
Shin Kasouken no Onna 5 [2009]
新・科捜研の女 5
 
Danso no Reijin [2008]
男装の麗人
 
Celeb to Binbo Taro [2008]
セレブと貧乏太郎
Mitazono Makiko
Puzzle [2008]
パズル
Miabe Kimiko (ep. 2)
Shin Kasouken no Onna 4 [2008]
新・科捜研の女 4
 
Atsu-Hime [2008]
篤姫
Kangyoin
Katagoshi no Koibito [2007]
肩ごしの恋人
Takano Itsuko
Byakkotai [2007]
白虎隊
 
Kemonomichi [2006]
けものみち
佐伯米子 (40)
Shiroi Kyoto [2003]
白い巨塔
Zaizen Kyoko
財前杏子
Onnatachi no Teikoku [1997]
女たちの帝國
 
Mou gaman dekinai! [1996]
 
Nobunaga [1992]
信長
Nabe

Users who voted for this artiste (1)
1. Eyeyore
Her looks have changed over the years. The current avatar doesn't look like her. But age has made her screen presence more sizzling.http://suspense-drama.up.n.seesaa.net/suspense-drama/image/wakamura.JPG?d=a1