jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yamaguchi Ayumi 山口あゆみ ( Ayumi Yamaguchi )

NameYamaguchi Ayumi
山口あゆみ
Age38
Star SignScorpio
Birthday10 November 1981
Blood TypeO
Height155cm
Weight40kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Hidamari no Ki [2012]
陽だまりの樹
 
Churasan 4 [2007]
ちゅらさん4
Kohagura Shoko
古波蔵祥子
Churasan 3 [2004]
ちゅらさん3
Kohabura Shoko
古波蔵祥子
Motto Koi Seyo Otome [2004]
もっと恋セヨ乙女
天野伸子
Churasan 2 [2003]
ちゅらさん2
Kohabura Shoko
古波蔵祥子
Algernon ni Hanataba o [2002]
アルジャーノンに花束を
蓮見冬美
Koi Seyo Otome [2002]
恋セヨ乙女
天野伸子 (21)
Pretty Girls [2002]
プリティガール
 
Churasan [2001]
ちゅらさん
Kohagura Shoko
古波蔵祥子
Shiroi kage [2001]
白い影
 
Ai wo kudasai [2000]
愛をください
 
Face [1997]
フェイス