jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yamanaka So 山中聡 ( So Yamanaka )

NameYamanaka So
山中聡





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Goen Hunter [2013]
ご縁ハンター
Atsushi
Last Hope [2013]
ラストホープ
Kirino Shunsuke (ep. 8, 11)
Kekkon Shinai [2012]
結婚しない
Sawai Hideo (ep. 3, 5, 10)
Somato Kabushiki Gaisha [2012]
走馬灯株式会社
Yanai Kenji
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Fukuzawa Kouji (Story 4)
Beautiful Rain [2012]
ビューティフルレイン
Nishiwaki Takuya (ep. 3-4, 6)
Kagi no Kakatta Heya [2012]
鍵のかかった部屋
Yakushiji (ep. 6)
Moso Shimai ~ Bungaku Toiuna no Motoni [2009]
妄想姉妹 ~ 文學という名のもとに
Dr. Takamine, BM (ep. 4)
33pun Tantei [2008]
33分探偵
Shimada (ep. 4)
Shin Kasouken no Onna 4 [2008]
新・科捜研の女 4
(ep. 5)
Edison no Haha [2008]
エジソンの母
(ep. 4)
伊勢智