jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yamanaka Takashi 山中崇史 ( Takashi Yamanaka )

NameYamanaka Takashi
山中崇史
Age47
Star SignAquarius
Birthday05 February 1971





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (16)
Aibou Season 15 [2016]
相棒 15
Serizawa Keiji
芹沢慶二
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Serizawa Keiji
芹沢慶二
Aibou 13 [2014]
相棒シーズン13
Serizawa Keiji
芹沢慶二
Aibou 12 [2013]
相棒シーズン12
Serizawa Keiji
芹沢慶二
Gochisousan [2013]
ごちそうさん
Muroi Kosai
Dinner [2013]
Kobayashi Katsunori (ep. 3)
Hana no Zubora Meshi [2012]
花のズボラ飯
Kazuketsu
Kaitakushatachi [2012]
開拓者たち
Endo Shoji
Aibou 10 [2011]
相棒 10
 
Kudo Shinichi e no Chousenjou ~Kaichou Densetsu no Nazo~ [2011]
工藤新一への挑戦状〜怪鳥伝説の謎〜
a police officer
Aibou 9 [2010]
相棒 9
 
Shinya Shokudo [2009]
深夜食堂
Gen
Aibou 6 [2007]
相棒 6
 
Nodame Cantabile [2006]
のだめ カンタビ−レ
Iwai Kazushi (Contrabass)
岩井一志
Aibou 4 [2005]
相棒 4
 
Aibou 3 [2004]
相棒3
芹沢慶二