jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yamoto Yuma 矢本悠馬 ( Yuma Yamoto )

NameYamoto Yuma
矢本悠馬
Age29
Star SignVirgo
Birthday31 August 1990





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (5)
Onna Joshu Naotora [2017]
おんな城主 直虎
Nakano Naoyuki
中野直之
Aogeba Totoshi [2016]
仰げば尊し
Hurushou Yoshiki
古庄芳喜
Yutori Desu ga Nani ka [2016]
ゆとりですがなにか
Nakamori
中森
Busu to Yajuu [2015]
ブスと野獣
Nakata Kenta
中田健太 (20)
Gomen ne Seishun! [2014]
ごめんね青春!
Furui Yutaka
古井豊