jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yasu Megumi 安めぐみ ( Megumi Yasu )

NameYasu Megumi
安めぐみ
Age38
Star SignCapricorn
Birthday22 December 1981
Blood TypeA





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Hancho 2 [2010]
ハンチョウ 2
Yamaguchi Yukiko
山口友紀子 (27)
Koshonin 2 [2009]
交渉人
Mimura Rumiko
Hancho ~ Jinnansho Azumihan [2009]
ハンチョウ ~ 神南署安積班
Yamaguchi Yukiko
Reset [2009]
リセット
(ep. 1)
Hisho no Kagami [2008]
秘書のカガミ
Kagami Yu
Koshonin [2008]
交渉人
Mimura Rumiko
Bengoshi no Kuzu [2006]
弁護士のくず
(epi 1)
Ichiban Kurai no wa Yoake Mae [2005]
いちばん暗いのは夜明け前
 

Artiste Links (1)
Harmony Promotion
Talent Agency