jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yatsu Isao 谷津勲 ( Isao Yatsu )

NameYatsu Isao
谷津勲
Age90
Star SignScorpio
Birthday19 November 1929
Blood TypeO
Height170cm
Weight53kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Loss:Time:Life [2008]
ロス:タイム:ライフ
(story 7)
Saito-san [2008]
斉藤さん
(ep. 2)
Galileo [2007]
ガリレオ
(epi 3)
Hana Yori Dango 2 [2007]
花より男子
 
Sapuri [2006]
サプリ
 
Dragon Head [2004]
ドラゴン ヘッド
Fukushima
福島
Dr. Koto Shinryojo [2003]
Dr.コトー診療所
Iwao Ji
Trick [2000]
トリック
Kikuchi Toshio (epi 8)