jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yoza Yoshiaki 与座よしあき ( Yoshiaki Yoza )

NameYoza Yoshiaki
与座よしあき
Age44
Star SignLibra
Birthday01 October 1976
Height168cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (4)
Massage Tantei Joe [2017]
マッサージ探偵ジョー
Nishi Tokichi
西藤吉
Motto Koi Seyo Otome [2004]
もっと恋セヨ乙女
温井実
Mukodono 2003 [2003]
ムコ殿2003
Kawamura Hajime
河村 一 (25)
Koi Seyo Otome [2002]
恋セヨ乙女
温井実