jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Anan Kenji 阿南健治 ( Kenji Anan )

NameAnan Kenji
阿南健治
Age56
Star SignPisces
Birthday24 February 1962
Blood TypeA
Height170cm
B/W/H90 / 76 / 91





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (26)
Owakon TV [2014]
おわこんTV
Yoneda Tsuyoshi
Hitojichi no Rodokukai [2014]
人質の朗読会
Hirata Ryohei
Akumu-chan [2012]
悪夢ちゃん
Nakagomi Shinya
Bull Doctor [2011]
ブルドクター
 
SCHOOL!! [2011]
スクール!!
Sugiyama (ep. 1, 5)
Nihonjin no Shiranai Nihongo [2010]
日本人の知らない日本語
Fujimori (Ramen Shop's Manager) (ep 1)
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 5 [2010]
警視庁捜査一課9係 5
(ep. 3)
Shinzanmono [2010]
新参者
a police detective (ep. 1)
Wagaya no Rekishi [2010]
わが家の歴史
Manager of Nagaiyouru
Saisei no Machi [2009]
再生の町
 
Arifureta Kiseki [2009]
ありふれた奇跡
head of security (ep. 11)
Yume wo Kanaeru Zo [2008]
夢をかなえるゾウ
 
Dandan [2008]
だんだん
 
Lotto 6 de San-oku Ni-senman En Ateta Otoko [2008]
ロト6で3億2千万円当てた男
(ep4)
Code Blue: Doctor Heli Kinkyu Kyumei [2008]
コード・ブルー
Makabe Kiyoshi (ep. 5, 7-8)
Gokusen 3 [2008]
ごくせん 3
Wakamatsu Hiro
Puzzle [2008]
パズル
Kanayama Junpei (ep. 6)
Ai no Uta [2005]
あいのうた
Mizoguchi
Aatantei jimusho [2004]
ああ探偵事務所
Scarecrow
スケアクロウ
Shinsengumi [2004]
新撰組
Miyagawa Otogoro
宮川音五郎
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
 
Gokusen [2002]
ごくせん
Wakamatsu Hiro
若松 弘三 (43)
Hero [2001]
(ep 10)
Hitotsu yane no shita 2 [1997]
ひとつ屋根の下 2
 
Seigi wa katsu [1995]
正義は必勝つ
 
Miseinen [1995]
未成年
田辺 健