jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Hotaru Yukijiro 螢雪次朗 ( Yukijiro Hotaru )

NameHotaru Yukijiro
螢雪次朗





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (14)
Hitoya no Toge [2017]
ヒトヤノトゲ〜獄の棘〜
Tasaki Kotaro
Denshichi Torimonocho [2016]
伝七捕物帳
早瀬市之進
Seirei no Moribito [2016]
精霊の守り人
Nouya
ノウヤ
Kekkonshiki no Zenjitsu ni [2015]
結婚式の前日に
Maeno Genta
前原源太
Temisu no Kyuukei [2015]
テミスの求刑
Hirakawa Shojo
平川章造
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko [2014]
東京にオリンピックを呼んだ男
工野七五郎
Osozaki no Himawari [2012]
遅咲きのヒマワリ
(ep. 1)
Rich Man, Poor Woman [2012]
リッチマン、プアウーマン
Natsui Shinjiro (ep. 3, 10)
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
a detecitve (ep. 3-11)
Marks no Yama [2010]
マークスの山
 
Good Job [2007]
グッジョブ
 
Kaze no Haruka [2005]
風のハルカ
Fujisawa Yoshizo
Deep Love ~ Ayu No Monogatari [2004]
アユの物語
 
Hoshi no kinka 1 [1995]
星の金貨
新井勝治