jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Irie Masato 入江雅人 ( Masato Irie )

NameIrie Masato
入江雅人
Age55
Star SignAries
Birthday02 April 1963





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Koukou Nyushi [2012]
高校入試
Sawamura Kozo
Legal High [2012]
リーガル・ハイ
(ep. 3)
Shichinin no Onna Bengoshi 2 [2008]
7人の女弁護士 2
(ep. 8)
Unfair [2006]
アンフェア
Noguchi Koji
Trick 3 [2003]
トリック3
Kameyama Hiroshi (epi 7&8)
Kougen e Irasshai [2003]
高原へいらっしゃい!
Nukui Akio
貫井明夫
Star no Koi [2001]
スタアの恋
Yuuki Hajime
Wakamono no subete [1994]
若者のすべて