jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ishida Hikari 石田ひかり ( Hikari Ishida )

NameIshida Hikari
石田ひかり
Age47
Star SignGemini
Birthday25 May 1972
Blood TypeA
Height159cm
Weight45kg
B/W/H82 / 57 / 85





 Search forum for this artiste




Related Artiste(s) (1)
Ishida Yuriko 石田ゆり子Ishida Yuriko
石田ゆり子

Sister

Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (18)
Kounodori [2015]
コウノドリ
Seto Kanako
瀬戸加奈子
Last Hope [2013]
ラストホープ
Sakazaki Tae (ep. 4, 7-8)
Beginners! [2012]
ビギナーズ!
Ryuzaki Misaki
Himitsu [2010]
秘密
Sugita Naoko
Dandan [2008]
だんだん
 
Top Sales [2008]
トップセールス
Shibata (Nozawa) Mariko
Haken no Hinkaku [2007]
ハケンの品格
(epi 9)
Bengoshi no Kuzu [2006]
弁護士のくず
(epi 8)
Suiyoubi no Jouji [2001]
水曜日の情事
Amachi Misao
天地 操 (33)
Love again [1998]
ラブ・アゲイン
 
Natural ai no yukue [1996]
 
Sekaide ichiban yasashii ongaku [1996]
世界でいちばん優しい音楽
 
Kekkon shiyouyo [1996]
結婚しようよ!
 
Kagayaku toki no naka de [1995]
輝く季節の中で
Fujisaki Kanako
Asunaro hakusho [1993]
あすなろ白書
 
Akujo [1992]
悪女
 
A.D. boogie [1991]
AD ブギ
 
Tsuma-tachi no Kagai Jugyo [1986]
妻たちの課外授業
 

Artiste Links (1)
StarEastNet Singapore


Users who voted for this artiste (1)
1. John Morrow
Was excellent in Asunaro Hakusho.