jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kimura Midoriko キムラ緑子 ( Midoriko Kimura )

NameKimura Midoriko
キムラ緑子
Age57
Star SignLibra
Birthday15 October 1961





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
Ubai Ai, Fuyu [2017]
奪い愛、冬
Ikeuchi Maki
池内麻紀
Boku no Yabai Tsuma [2016]
僕のヤバイ妻
Kujirai Yuki
鯨井有希 (50)
Haretsu [2015]
破裂
Sudou Akiko
須藤彰子
Gisou no Fuufu [2015]
偽装の夫婦
Goda Teruno
郷田照乃 (63)
Aru Hi, Ahiru Bus [2015]
ある日、アヒルバス
Toda Natsumi
戸田夏美
Ghost Writer [2015]
ゴーストライター
 
Tokyo Scarlet ~ Keishicho NS Gakari [2014]
東京スカーレット 〜 警視庁NS係
Demachi Izumi (49)
Gochisousan [2013]
ごちそうさん
Nishikado Kazue
Kumo no Kaidan [2013]
雲の階段
 
Made in Japan [2013]
メイドインジャパン
Nishiyama Miyuki
Akumu-chan [2012]
悪夢ちゃん
Amasawa Tatsuko
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Nishino Sumiko (Story 10)
Ai wa Mieru [2010]
愛はみえる
 
Code Blue 2 [2010]
コード・ブルー 2
Naito Taeko (ep. 6)
Samurai High School [2009]
サムライ・ハイスクール
 
Smile [2009]
スマイル
Kamikura Akiko (ep. 7, 10)
Arifureta Kiseki [2009]
ありふれた奇跡
Ando Ritsuko
Shika Otoko Aoniyoshi [2008]
鹿男あをによし
Maemura Saori
前村さおり
Fuyu no Undoukai [2005]
冬の運動会
船久保初江
Water Boys 2 [2004]
ウォーターボーイズ2
Kashiyama Reiko
樫山礼子 (52)
Star no Koi [2001]
スタアの恋
Akagawa Saeko