jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kobayashi Kaoru 小林薫 ( Kaoru Kobayashi )

NameKobayashi Kaoru
小林薫





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (23)
Gekokujo Juken [2017]
下剋上受験
Sakurai Kazuo
桜井一夫 (65)
Onna Joshu Naotora [2017]
おんな城主 直虎
Nankei Oshou
南渓和尚
Rakuen [2017]
楽園
Doizaki Gen
土井崎元
Hibana [2016]
火花
Watanabe
渡辺
Godan [2015]
誤断
Anjo Takao
Koinaka [2015]
恋仲
芹沢寛利
Tenno no Ryoriban [2015]
天皇の料理番
Usami
宇佐美鎌市
Shinya Shokudo 3 [2014]
深夜食堂 3
 
55-sai Kara no Hello Life [2014]
55歳からのハローライフ
(ep. 4)
Gokuaku Ganbo [2014]
極悪がんぼ
Koshimizu Moto
Woman [2013]
Kentaro
Shinya Shokudo 2 [2011]
深夜食堂
Master
Carnation [2011]
カーネーション
Ohara Zensaku
Shiawase ni Narou yo [2011]
 
Shinya Shokudo [2009]
深夜食堂
Master
Toukyou tawaa (Special) [2006]
東京タワー (Special)
Okudera
Dr Koto - Shinryoujo 2006 [2006]
Dr.コトー診療所2006
Hoshino Shoichi
Dr. Koto Shinryojo [2003]
Dr.コトー診療所
Hoshino Shouichi
星野正一 (55)
Shiritsu Tantei Hama Mike [2002]
 
Melody [1997]
メロディ
 
Papa wa newscaster [1987]
 
Fuzoroi no Ringo Tachi 2 [1985]
ふぞろいの林檎たち 2
 
Fuzoroi no Ringo Tachi [1983]
ふぞろいの林檎たち