jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kohinata Fumiyo 小日向文世 ( Fumiyo Kohinata )

NameKohinata Fumiyo
小日向文世
Age64
Star SignAquarius
Birthday23 January 1954





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (59)
Mi o Tsukushi Ryouricho [2017]
みをつくし料理帖
Tanuichi
種市
Kinkyu Torishirabeshitsu 2 [2017]
緊急取調室 2
Koishikawa Haruo
小石川春夫 (55)
The Last Cop [2016]
ラストコップ
Kamino Haruhiko
神野晴彦 (59)
Gu Ra Me! ~ Sori no Ryoriban [2016]
グ・ラ・メ! ~ 総理の料理番
Atou Ichirou
阿藤一郎
Juhan Shuttai! [2016]
重版出来!
Mikurayama Ryuu
三蔵山龍
Sumika Sumire ~ 45-sai Wakagaetta Onna [2016]
スミカスミレ ~ 45歳若返った女
Amano Souun
天野早雲 (58)
Itsuka Kono Koi wo Omoidashite Kitto Naite Shimau [2016]
いつかこの恋を思い出してきっと泣いてしまう
井吹征二郎
Risuku no Kamisama [2015]
リスクの神様
Shirakawa Seiichiro
白川誠一郎 (58)
Dr. Rintaro [2015]
Dr.倫太郎
Ennouji Kazuo
円能寺一雄 (59)
Mare [2015]
まれ
Ikehata Daigo
DOCTORS Saikyou no Meii 3 [2015]
DOCTORS〜最強の名医〜 3
Matsuda Yoshio
Hero 2 [2014]
Suetsugu Takayuki, Josai Branch Secretary
MOZU 2 ~ Maboroshi no Tsubasa ~ [2014]
MOZU 2 ~ 幻の翼 ~
Tsuki Shunsuke
MOZU ~ Mozu no Sakebu Yoru ~ [2014]
MOZU ~ 百舌の叫ぶ夜 ~
Tsuki Shunsuke
Kinkyu Torishirabeshitsu [2014]
緊急取調室
Koishikawa Haruo
Detarame Hero [2013]
でたらめヒーロー
Kuroki Kei
Last Hope [2013]
ラストホープ
Komaki Toshiaki
Akumu-chan [2012]
悪夢ちゃん
Koto Bannosuke
Naniwa Shonen Tanteidan [2012]
浪花少年探偵団
Nakata Yukio
Taira no Kiyomori [2012]
平清盛
Minamoto no Tameyoshi
Seinaru Kaibutsutachi [2012]
聖なる怪物たち
 
Sengyou Shufu Tantei ~Watashi wa Shadow [2011]
専業主婦探偵〜私はシャドウ
 
Bull Doctor [2011]
ブルドクター
 
JIN 2 [2011]
Katsu Rintaro (Kaishuu)
Marks no Yama [2010]
マークスの山
 
Perfect Report [2010]
パーフェクトリポート
Shiraishi Hiroshi
HAMMER SESSION! [2010]
ハンマーセッション!
Mizuki Kenichi
Wagaya no Rekishi [2010]
わが家の歴史
Kishi Nobusuke
JIN [2009]
JIN-仁-
Katsu Kaishu
Konkatsu! [2009]
婚カツ!
Amamiya Kunio
Triangle [2009]
トライアングル
Maruyama Keita
Prisoner [2008]
プリズナー
Ube Hajime
SCANDAL [2008]
 
Nanase Futatabi [2008]
七瀬ふたたび
 
Taiyo to Umi no Kyoshitsu [2008]
太陽と海の教室
Kamiya Ryunosuke
Hachi-One Diver [2008]
ハチワンダイバー
Suzuki Hobbito
Ashita no Kita Yoshio [2008]
あしたの、喜多善男
Kita Yoshio
喜多善男 (45)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm [2007]
牛に願いを - Love & Farm
 
Boku no Aruku Michi [2006]
僕の歩く道
Koga Toshio
古賀年雄 (45)
Attention Please [2006]
アテンションン プリース
Sakurada Shinya
桜田信哉 (48)
Ai no Uta [2005]
あいのうた
Iitsuka Hideki
Ganbatte Ikimasshoi [2005]
がんばっていきまっしょい
Nemoto Mitsuru
根本満
Ruri no shima [2005]
瑠璃の島
Teruaki
米盛照明 (40)
Yasashii Jikan [2005]
優しい時間
 
Medaka [2004]
めだか
Taneda Naofumi
種田直文 (48)
Water Boys 2 [2004]
ウォーターボーイズ2
Yazawa Akira
矢沢明 (47)
Orange Days [2004]
オレンジデイズ
Sakaida Kyouju
堺田教授
Shinsengumi [2004]
新撰組
Sato Hikogoro
佐藤彦五郎
Boku to Kanojo to Kanojo no Ikiru Michi [2004]
僕と彼女と彼女の生きる道
Inoue Keiichi (48)
Taikoki ~ Saru to Yobareta Otoko [2003]
太閤記 ~ サルと呼ばれた男
Takenaka Shigeharu
Hitonatsu no Papa e [2003]
ひと夏のパパへ
 
Boku no Ikiru Michi [2003]
僕の生きる道
Kaneda Benzo
金田勉三 (45)
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu [2002]
天才柳沢教授の生活
Yamaguchi Yukihiro
山口幸弘 (43)
Manten [2002]
まんてん
 
Kisarazu Cat's Eye [2002]
木更津キャッツアイ
Kosuke Tabuchi
Sayonara, Ozu Sensei [2001]
さよなら、小津先生
Sano Muneo
Kyumei Byoto 24 Ji 2 [2001]
救命病棟24時 2
 
Hero [2001]
Suetsugu Takayuki
末次隆之 (40)
Kamisama mou sukoshi dake [1998]
神様、もう少しだけ
 

Users who voted for this artiste (8)
1. sadacori
He always seems to play the background characters, but with memorable roles like Shoumei in Ruri no Shima and his starring role in Ashita no Kita Yoshio, he should get the credit and recognition that he deserves.
2. Sajen16
he's awesome in everything I've seen him in
3. Freefall
Great actor. Very simpatico :-)
4. Precious Bamboo
5. thtl
6. negativex
7. tabemonster
8. Indojinjosei24