jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Miho Jun 美保純 ( Jun Miho )

NameMiho Jun
美保純
Age57
Star SignLeo
Birthday04 August 1961
Blood TypeA





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (22)
Sekai Ichi Muzukashii Koi [2016]
世界一難しい恋
松田百代
Kekkonshiki no Zenjitsu ni [2015]
結婚式の前日に
Serizawa Saki
芹沢早紀
37.5C no Namida [2015]
37.5℃の涙
田中雅代 (55)
Tenno no Ryoriban [2015]
天皇の料理番
Akiyama Fuki
秋山ふき
Shinya Shokudo 3 [2014]
深夜食堂 3
 
N no Tameni [2014]
Nのために
Naruse Mizuho
成瀬瑞穂
Isharyou Bengoshi [2014]
慰謝料弁護士
Tooyama Yoshie
遠山芳江
Amachan [2013]
あまちゃん
Kumagai Misuzu
Mioka [2010]
美丘
Hashimoto Yoko
Arifureta Kiseki [2009]
ありふれた奇跡
Club Natalie receptionist (ep. 5)
Puzzle [2008]
パズル
Kuroda Kumiko (ep. 3)
Dragon Zakura [2005]
ドラゴン桜
Mrs. Mizuno
Ame to Yume no atoni [2005]
雨と夢の後に
Hayakawa Kiriko
早川霧子 (38)
Kikutei Happyakuzen no Hitobito [2004]
菊亭八百善の人びと
Waka
わか
Kikujiro to Saki [2003]
菊次郎とさき
し乃
Kita no kuni kara himitsu '98 Jidai [1998]
 
Miss Diamond [1995]
 
Kono ai ni ikite [1994]
この愛に生きて
 
Otosan wa shinpaisho [1994]
 
Shiratori de Gozaimasu 1 [1993]
白鳥麗子でございます!
 
Kita no Kuni Kara [1981]
北の国から
('87 SP)
Hadaka no Taisho Horoki [1980]
裸の大将放浪記