jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Minami Akina ( Akina Minami )

NameMinami Akina





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Saito Miwa (ep. 5)
Boys on the Run [2012]
ボーイズ・オン・ザ・ラン
 
Madonna Verde [2011]
マドンナ・ヴェルデ
Aoi Yumi
Gegege no Nyobo [2010]
ゲゲゲの女房
Kawai Haruko
Bocho Mania 09 [2009]
傍聴マニア09
Oda Miwa
Real Clothes [2009]
リアル・クローズ
Mori Natsuko
Stand UP!! [2003]
Sakurai Makiko