jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Ogata Ken 緒形拳 ( Ken Ogata )

NameOgata Ken
緒形拳





 Search forum for this artiste




Related Artiste(s) (1)
Ogata Naoto 緒形直人Ogata Naoto
緒形直人

Father & Son

Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Kaze no Garden [2008]
風のガーデン
 
Ruri no shima [2005]
瑠璃の島
Nakama Yuzou
仲間勇造 (60)
Ningen no Shoumei [2004]
人間の証明
Nasu Eizaburo
那須英三郎
Et Alors [2003]
エ・アロール
Tachiki Shigeo
立木重雄
Time Limit [2003]
タイムリミット
 
Blackjack ni Yoroshiku [2003]
ブラックジャックによろしく
Hattori Osamu
Dear friend [1999]
ディア・フレンド
 
Haru no Wakusei [1999]
春の惑星
 
Mouri Motonari [1997]
毛利元就
 
Hachigatsu no love song [1996]
 
Stewardess no koibito [1994]
 
Ai wa douda! [1992]
愛はどうだ
 
Taikoki [1965]
太閤記
 

Users who voted for this artiste (1)
1. teks
loved him in Ruri no Shima.