jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Oshima Satoko 大島さと子 ( Satoko Oshima )

NameOshima Satoko
大島さと子





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
Tenno no Ryoriban [2015]
天皇の料理番
Takahama Harugo
高浜ハル江
Ghost Mama Sousasen [2012]
ゴーストママ捜査線
Mifune Miwako (ep. 3)
4 Shimai Tantei Dan [2008]
4姉妹探偵団
Konishi Kiyoko (ep. 2)
Gal Cir [2006]
ギャルサ
柳下恵美子 (43)
Jyouou [2005]
嬢王
Fujisaki Mitsuko
Sekai no chuushin de, ai wo sakebu [2004]
世界の中心で、愛をさけぶ
Hirose Ayako
廣瀬綾子 (43)
Wonderful Life [2004]
ワンダフルライフ
小野田早苗 (35)
Diamond Girl [2003]
ダイヤモンドガール
田中 悦子 (37)
Oyaji Tantei 2 [2002]
 
Saigo no Kazoku [2001]
最後の家族
 
Mona Lisa no hohoemi [2000]
モナリザの微笑
 
Tengoku no kiss [1999]
 
Prison hotel [1999]
 
Taburoido [1998]
タブロイド
 
Sanshimai tanteiban [1998]
 
Futari no shiso gemu [1996]
二人のシーソーゲーム
 
Station [1995]
ステイション
 
Kindan no kajitsu [1994]
 
Otoko no ibasho [1994]
 
Aishiatteru kai [1989]
愛しあってるかい!
遠藤知恵子
Dokyuusei [1989]
同・級・生