jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2019   Summer 2019   Fall 2019   Winter 2020  
Ozawa Hitoshi 小沢仁志 ( Hitoshi Ozawa )

NameOzawa Hitoshi
小沢仁志





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (5)
Meshibana Keiji Tachibana [2013]
めしばな刑事タチバナ
 
KenjiEOnijima Heihachiro [2010]
検事・鬼島平八郎
 
Suronin - Tsukikage Hyogo [2007]
素浪人・月影兵庫
 
Eriito yankii Saburo [2007]
エリートヤンキー三郎
Ookochi Ichiro
Zutto anata ga suki datta [1992]
ずっとあなたが好きだった